LSNed – Bijeenkomst 19 & 20 maart IIR Nationaal Buisleidingen Platform

LSNed zal op 20 maart een rol spelen op de bijeenkomst van IIR Nationaal Buisleidingen Platform.

De tweedaagse bijeenkomst wordt afgesloten met een excursie naar de leidingentunnel onder het Hollandsch Diep.

IIR schrijft:
Op 19 & 20 maart 2019 organiseert IIR het Nationaal Buisleidingen Platform. Het actualiteitenplatform voor de gehele leidingenbranche. De focus van het congres ligt op onderhoud, veiligheid en innovatie, maar ook de energietransitie loopt dit jaar als een rode draad door het programma. Wat is de rol van buisleidingen in de hele energietransitie en wie heeft de verantwoordelijkheid?

Ga het gesprek aan met leidingeigenaren, netbeheerders en andere betrokken partijen en krijg inzicht in en kennis van de technologische ontwikkelingen. Zorg dat ook u voorbereid bent!

Highlights
• Denk mee over de invloed van de energietransitie op het buisleidingenstelsel
• Op de hoogte van technische ontwikkelingen, zoals graafapps en intelligent pigging
• Interactieve sessies: ketenpartijen aan het woord, thematafels & discussiepanels

Daarnaast wordt dag twee afgesloten met een excursie naar de leidingentunnel onder het Hollandsch Diep: de langste en meest onbekende straat van Nederland. LSNed beheert deze ondergrondse buisleidingenstraat. Ga mee op excursie en ontdek hoe LSNed zorgt voor een veilig en duurzaam buisleidingnetwerk.

Als relatie van LSNed mogen wij u daarom 20% korting aanbieden op de reguliere ticketprijs van €1299,-. Gebruik hiervoor kortingscode 70334LSNED.

Kijk voor (updates van) het programma en het bestellen van uw tickets op: http://bit.ly/buisleidingen-lsned